foodyreal.hu | A fermentáció egy ősi technika, amely az elmúlt években újra reneszánszát éli. Az egészségtudatos étkezők, séfek és gasztronómiai szakértők egyaránt felfedezik a fermentált ételek gazdag ízvilágát és jótékony hatásait. Ebben a cikkben bemutatjuk, mi is az a fermentáció, hogyan működik, és miért… | felfedezés fermentáció, fermentáció művészet, cikk fermentáció, fermentáció népszerű | élelmiszer, desszert, főzés, ősi, egytálétel | 17 |
biogaztervezes.hu | Magyarországon egyre terjed - kormányzati célkitűzés is - a biogáz üzemek számának növelése. Sok esetben olyan technológiákat fogadtak el, amelyek nem törődtek az anaerob mikróbák, mikroorganizmusok fermentációja után visszamaradó - növényélettani szempontból toxikus - szennyvízzel, iszapokkal… | mikroorganizmus fermentáció, fermentáció visszamaradó, anaerob fermentáció, fermentáció sor | biogáz, maradék, szennyvíziszap, fermentációs, komposzt | 5 |
banyaicoffee.com | …szerint előnyösek a kávéink fermentációja szempontjából. Ezeknek az élesztő törzseknek a szaporításával és tudatos felhasználásával a kávéink fermentációját irányítani, kontrollálni tudjuk. Nagyon fontos, hogy ezek az élesztő törzsek a területen természetesen fellelhetőek, tehát nem uniformizált… | jellemző fermentáció, fermentáció édes, kávéi fermentáció, fermentáció szempont, fermentáció fontos | bányai, costa, specialty, tóth, márk | 5 |
komarominfo.hu | -az anaerob fermentáció során az emberre veszélyes betegséget okozó baktériumok jelentős része elpusztul (termofil folyamatban teljes fertőtlenítés következik be), | anaerob fermentáció, fermentáció sor | bélyeg, posta, mikulás, fiús, tévémaci | 4 |
almoni.hu | A fermentált rizskorpa egy élelmiszer, amelyet a rizskorpa fermentációjával állítanak elő. A fermentáció során a rizskorpa enzimek és mikroorganizmusok hatására változik, és így új tápanyagok és biológiailag aktív vegyületek képződnek. | folyó fermentáció, fermentáció komoly, elő fermentáció, fermentáció sor, kína fermentáció | rost, élelmi, fahéj, ceyloni, növényi | 3 |
emtechwebaruhaz.hu | Az emBIO Herbs állatoknak kifejlesztett fermentált gyógynövénykivonat család. Olyan gyógynövények irányított fermentációja során előállított termék, amelyben a szervezet számára hasznos tápanyagok keletkeznek. Ezek a természetes vegyületek, vitaminszerű anyagok, a gyógynövények hatóanyagaival… | irányított fermentáció, fermentáció sor, természetes fermentáció, fermentáció létrejön | em, talaj, kerámia, ültetés, baktérium | 3 |
anatur.hu | Fermentált Papaya koncentrátum - Saccharomyces boulardii élesztő fermentációval - Natur Tanya | élesztő fermentáció, fermentáció natur | natur, szerves, vega, fermentált, vitamin | 3 |
parazitateszt.hu | …aktív alkotóelemei – juglon, tanninok, szerves savak, flavonoidok, keserű glikozidok, illóolajok, allicin és piperin – összetett hatásuk befolyásolja a paraziták életét a fejlődés különböző szakaszaiban, serkenti azok eltávolítását a testből, segít megbirkózni a bomlás és fermentáció folyamataival. | bomlás fermentáció, fermentáció folyamat | kivonat, bél, parazita, immunitás, bélféreg | 2 |
domovoj.hu | …tapasztalunk, amik végbe mennek nélkülünk is, viszont alakíthatjuk úgy, hogy azt hasznosítani tudjuk. Átível múltból a jövő fenntartható konyhájába, kultúrák között épít hidat, generációk közt teremt kapcsolatot. Mindent behálóz. A fermentáció arra tanít, hogyan működj együtt a világgal." | kapcsolat fermentáció, fermentáció együtt | misszió, növényi, catering, workshop, tudástár | 2 |
biofer.hu | Az eljárás egy szabályozott, ellenőrzött fermentációval kezdődik. Majd az így kapott érlelt, feltáródott csirke trágyát szárítás és sterilizálás után, mint alapanyagot használjuk fel a különböző beltartalmú és „felhasználó barát” termékek gyártására. A baromfi trágya mint alapanyag a legfontosabb… | ellenőrzött fermentáció, fermentáció kapott | talaj, trágya, master, baromfi, szerves | 2 |
agrometal.hu | A fermentációs folyamat hőmérséklet szabályozási rendszere a fermentáció technológiai folyamatának optimális végrehajtása céljából. | rendszer fermentáció, fermentáció technológiai | kulcsrakész, sörfőzdék, sör, maláta, előállítás | 2 |
csakazertisegeszseg.hu | Ismerd meg a fermentáció csodáját egy olyan szerzőtől, aki a saját konyhájában is megtapasztalta ezt a mágikus folyamatot! | otthoni fermentáció, fermentáció titok | állapotfelmérés, fermentálás, életmódváltás, protokoll, természetgyógyászat | 2 |
fejedelmipekseg.hu | …technológiával előállított termékeknek is, - tudniillik a minőség az időben rejlik. A hűtés (és nem fagyasztás!) kellően lelassítja a tészta fermentációját (érését), így ízben, aromában gazdagodik a termék, ezt semmi mással nem lehet pótolni, ráadásul, egészségesebbé, könnyebben emészthetővé teszi | tészta fermentáció, fermentáció érés | pékség, fejedelmi, szakbolt, pékáru, erkel | 1 |
bel-flora.hu | A kutatások arra mutatnak, hogy a bélflóra és az emberek között nem egyszerű békés együttélés kommenalizmus van, hanem mutualisztikus kapcsolat. Bár az ember képes bélflóra nélkül életben maradni,a mikroorganizmusok számos hasznos tevékenységet fejtenek ki, köztük a fel nem használt… | energiahordozó fermentáció, fermentáció immunrendszer | bélflóra, probiotikum, immunrendszer, bélrendszer, emésztőrendszer | 1 |
healthandyouth.hu | A PREFER HF400 mg kapszula prebiotikus, természetes fermentációval feltárt rostartalmú étrend-kiegészítő. Hozzájárul a természetes emésztés támogatásához és a bélfóra regenerációjához. A Prefer HF400 kapszula fokozza a Herbaferm cseppek kedvező hatását és a rebiózist. Összetevői, a Herbaferm… | természetes fermentáció, fermentáció feltárt | hidrogén, immunrendszer, egészségközpont, tagság, elismerés | 1 |
atgandco.hu | innovatív biológiai szennyvíztisztítás (sötét fermentáció és fotofermentáció kombinációja) | sötét fermentáció, fermentáció fotofermentáció | biotechnológia, agrár, minőségbiztosítás, print, biotechnológiai | 1 |
tenmag.hu | A Bioaktív Q10-et a világon kizárólag a japán KANEKA® cég állítja elő, természetes úton, élesztő fermentáció útján. A Kaneka ubiquinolja a világ első és egyetlen bioaktív Q10-koenzimje, ami étrend-kiegészítőben elérhető, védi számos szabadalom. | élesztő fermentáció, fermentáció útján | étrend-kiegészítő, kapszula, bioaktív, huf, ízületi | 1 |
drmoksakrem.hu | A készítmény esszenciális savakban igen gazdag – ezek a fermentáció során képződnek, ami azért hasznos, mert a fémionokkal olyan kötésben állnak, melyek könnyen felszívódó formájuk miatt, biztosítják a mikro–, mezo- és makro elemeket a szervezet számára, valamint javítják a szerves és szervetlen… | gazdag fermentáció, fermentáció sor | krém, csepp, bevezető, készítmény, életkép | 1 |
ke-novenykondicionalo.hu | A készítmény nem csak a gyógynövények fermentációját tartalmazza, hanem a gyógynövények felületén élő mikrobiológiát, melyet egy speciális eljárással vonnak ki és szaporítanak. | gyógynövény fermentáció, fermentáció gyógynövény | ke, folyékony, gyógynövény, biológia, tápanyag | 1 |
volgymeheszet.hu | Mézborunk illatát, aromáját a Dél-Dunántúlon termelt tájjelegű méznek köszönheti. A méz a szervezetünkre való jótékony hatását a fermentáció hosszú ideje alatt sem veszti el. Desszertborként fogyasztva ápolja és védi testünket, lelkünket. | hatás fermentáció, fermentáció hosszú | völgy, méhészet, méz, lekvár, mézbor | 1 |
apiteka.hu | 2008-2012 között két debreceni bioméhész által került kifejlesztésre a gyógynövénykivonatot tartalmazó „TöbbmintMéz” termékcsalád , mely szabadalommal is védett. Az innováció lényege, hogy a gyógynövényekből cukor alapú extrakcióval és fermentációval kivont gyógynövény hatóanyagokat… | extrakció fermentáció, fermentáció kivont | méz, kívánságlista, élelmiszer, egészségmegőrzés, reform | 1 |
ecetelixir.hu | A házilag fermentált gyümölcseceteink egyedülálló ízvilágukkal és a szervezetet támogató jótékony hatásukkal hódítanak. Fedezd fel velünk az egészséges és gasztronómiai élvezetek világát, ahol minden csepp gyümölcsből élettel teli vitalitás árad. A természetes fermentáció folyamatával készült… | természetes fermentáció, fermentáció folyamat | fermentált, ecet, liter, krém, habanero | 1 |
masnika.hu | Nem túlzás azt állítani, hogy a kovász a természet csodája, hiszen nem kell hozzá más, csak liszt és víz. A mikroorganizmusok magából a lisztből, a körülöttünk lévő levegőből, használt tárgyakról kerülnek ebbe a keverékbe, majd szaporodnak el a hosszú erjesztési folyamat alatt. Ennek a természetes… | természetes fermentáció, fermentáció tejsavas | pékség, kovászos, kenyérsütés, kovász, sütés | 1 |
lifejoywater.hu | …során jutnak energiához. Néhány szóban összefoglalva, a rák fő kiváltó oka, hogy a testben az oxigénes légzési folyamatok a cukor fermentációjára cserélődnek le a test sejtjeiben. Tehát fermentációról vagy anaerob légzésről beszélhetünk. Ez ellentétben áll az egészséges sejtek működésével. | sejtjeiben fermentáció, fermentáció anaerob | oxigén, sejt, old, oxigénhiány, funkcionális | 1 |
vinopro.hu | …el lesz belὅle távolítva. Ezt követὅen, tiszta élesztὅ kulturával lesz fermentálva, majd tápanyagokkal gazdagítva. Erjedés alatt ellenὅrzött fermentáció folyik le. Az erjedés befejeztével, a bor klasszikus szabályozási folyamaton megy keresztül, s a végleges szὔrést követὅen, izotermális… | erjedés fermentáció, fermentáció erjedés | kapacitás, ség, irsai, borászat, olaszrizling | 1 |
planetcraft.hu | Alapvető sörkategóriák az ALE és Lager. Van egy harmadik osztályozás is ami a spontán fermentációval készült söröket takarja. | spontán fermentáció, fermentáció készült | cseh, komló, sör, láger, szótár | 1 |
hathat.hu | A fermentált élelmiszerek nagyon értékesek. A fermentáció, más néven tejsavas erjedés során, nagyon sok hasznos enzim keletkezik. Az enzimek a szervezetünk bio katalizátorai, amelyek nélkül nagyon sok folyamat, ami a szervezet kifogástalan működéséhez elengedhetetlen,... | értékes fermentáció, fermentáció név | gyógygomba, bojtos, vitamin, ganoderma, spirulina | 1 |
mereipince.hu | …Amikor kihasználva a vörös tartomány a termelés fehér bor, cefre azonnal tömörített, ezért a borok nem a piros színezőanyag állt be a bőrüket AZ ERJEDÉS FERMENTÁCIÓ az egész az erjedés, a megváltozott élesztő cukor alkohol, valamint a szén-dioxid a lelkes drogériákban, mi biztosítja a képlet!. | erjedés fermentáció, fermentáció erjedés | szemölcs, admin, vörös, pince, mer | 1 |
cookbooks.hu | 28°C-on, készítjük és kelesztjük a kovászt. 28°C-on kivesszük az első tésztát a keverőből. 28°C-on megy végbe az első fermentáció. 28ºC a tészta végső hőmérséklete a második dagasztás után, és 28ºC-on újra erjed a formákban. Végül 28°C-ra le kell hűteni a termék maghőjét a zacskóba helyezés előtt… | első fermentáció, fermentáció tészta | konyhatechnológia, chef, szakácskönyv, books, cukrász | 1 |
medomega.hu | Mikrobiális fermentáció segítségével előállított, tisztított nátrium-hialuronát, viszkoszupplementációs készítmény. | mikrobiális fermentáció, fermentáció segítség | táplálékkiegészítő, hatóanyagú, elismert, székesfehérvár, pozsonyi | 1 |
kisgyongyver.hu | A vízben oldodó rostok változatlan formában haladnak át a vékonybélen, a vastagbélben viszont fermentálódnak. A fermentáció során vajsav keletkezik, amely nagyon hasznos táplálékul szolgál a vastagbél hámsejtjeinek, a kolonocitáknak, ráadásul erős gyulladáscsökkentőként hatnak a belekben. Ezen… | vastagbél fermentáció, fermentáció sor | gyöngyvér, rost, étrend, élelmiszer, fogyasztás | 1 |
nelegybeteg.hu | a hibás tanúsításra * Az étrend kiegészítők törvényileg szabályozott minőségtanúsítása * A minőségtanúsítás vizsgálata * Gyártói felelősség, bejelentési kötelezettség * Fermentációval előállított étrend kiegészítők előnyös élettani tulajdonságai * folyamata * Fermentált tápanyagok * Mikro tápanyagok | kötelezettség fermentáció, fermentáció előállított | zsoldos, bence, olvasóm, étrend, gyógyszer | 1 |
szennyviziszaphasznositas.hu | …megvalósítására. Azonban sok esetben olyan technológiákat fogadtak el, amelyek nem törődtek az anaerob mikróbák, mikroorganizmusok fermentációja után visszamaradó - növényélettani szempontból akár toxikus elemeket tartalmazó - szennyvízzel, iszapokkal. Többnyire ezek nem is iszapok… | mikroorganizmus fermentáció, fermentáció visszamaradó | szennyvíziszap, hasznosítás, iszap, komposzt, hulladék | 1 |
cinemavp.hu | …zsemleket, csokoládét, fűszeres és fűszeres adalékanyagokat, hüvelyeseket, csontlisztet és konzervet fogyasztani. Figyelembe kell venni az egyéni reakciót, és meg kell próbálnunk, hogy ne használjuk a fermentációt és a bomlást okozó folyamatokat a bélben, valamint a túlzott gázképződést. | reakció fermentáció, fermentáció bomlás | visszér, aranyér, megbetegedés, tünet, harisnya | 1 |
soltibiogaz.hu | Az eszköz beszerzése által a munkafolyamatok elvégzési ideje jelentősen csökken, az aprítás hatékonysága pedig nő. A hatékonyabb aprítás következtében a biogáz üzem alapanyagainak a feltárása jobban megtörténik, mely könnyebb lebomlást eredményez a fermentáció során. A hatás kettős: egyfelől a… | lebomlás fermentáció, fermentáció sor | biogáz, solti, kossuth, hulladék, termelés | 1 |
csepregikovaszolok.hu | A kovász a kenyérsütés legősibb eszköze, liszt, víz keveréke, amely természetes és sokáig tartó fermentáció során válik alkalmassá a tészta megkelesztésére. A fermentáció pedig a siker titka; ez teszi lehetővé, hogy a baktériumok teljesen lebontsák a szénhidrátot és a glutént. Kevesebb lenne az… | tartó fermentáció, fermentáció sor, megkelesztésére fermentáció, fermentáció siker | csepregi, kovász, kenyér, csepreg, landing | 1 |
primuslabor.hu | A Herbaferm étrendkiegészítő cseppek gyógynövények természetes fermentációval végzett vizes kivonatát tartalmazzák. | természetes fermentáció, fermentáció végzett | primus, labor, páciens, gyógynövény, norbert | 1 |
magnetovital.hu | …hatóságtól megkapta a “legkiválóbb növényi elixír” címet. Kilenc gyógynövényből mindenféle mesterséges adalékanyagok nélkül kettős fermentációval állítják elő. Egyik alkotó eleme pl. “igazi” Ganoderma Lucidum gomba 200 féle aktív hatóanyagot (ásványi anyagok, antioxidánsok… | kettős fermentáció, fermentáció elő | oxigén, oxigénes, videótár, szifon, mágneses | 1 |
fekete-fokhagyma.hu | A fekete-fokhagyma készítése egy hosszadalmas, természetes eljárással (fermentáció) készítjük el, külön erre berendezett saját üzemünkben. Az eljárás során a fehér fokhagymafejeket állandó hőmérsékleten tartva, gondosan ügyelve az időzítésre a fehér gerezdek átalakulnak. A fokhagyma hatóanyagai… | eljárás fermentáció, fermentáció külön | fokhagyma, édes, illat, párosítható, főétel | 1 |
netbiobolt.hu | Egy olyan cukoralkoholról van szó, mely természetes módon fordul elő gombákban, gyümölcsökben, zöldségekben, valamint néhány erjesztéssel készült ételben, például a sajtban, borban, szójaszószban. Előállítása teljesen természetes körülmények között zajlik: erjesztéssel (fermentáció) készül és a… | erjesztés fermentáció, fermentáció gyártási | bio, vitamin, étrendkiegészítő, élelmiszer, kókuszolaj | 1 |
herbasium.hu | …gyógynövényekből, melyek természetes módon nem termelnek nektárt, vagy más részeit hasznosítjuk (levél, szár, gyökér) cukros extrakcióval és fermentációval kivont gyógynövény hatóanyagokat tartalmazó fermentált méhtakarmányt készítünk és ezt beetetjük a méhcsaládokkal. A keletkező méhtermék… | extrakció fermentáció, fermentáció kivont | jótékony, közismert, gyógynövény, méz, néphagyomány | 1 |
kovaszda.hu | Mert a hosszú fermentáció alatt - nálunk minden termék 24 órán keresztül készül! - természetes úton kialakult jótékony baktériumok emészthetőbbé teszik a termékeinket. | hosszú fermentáció, fermentáció nála | telki, sütemény, péksütemény, aprósütemény, pékség | 1 |
szuperizlelo.hu | A gyömbérkovász nem más, mint gyömbér, cukor és víz keveréke, amit hagyunk erjedni. A fermentáció során a baktériumok és élesztők lebontják a cukrot, és különböző jótékony vegyületeket hoznak létre, például… | keverék fermentáció, fermentáció sor | fermentálás, paradicsom, mennyei, fermentált, alapozó | 1 |
kerteszkucko.hu | Mi a fermentáció? Ez egy ősi módszer, régen is használták. ma is használják, hogy tartósítsuk… | | cleancraft, figura, grammos, étrendkiegészítő, balkonláda | 1 |
naturorumfood.hu | A fokhagyma jól ismert egészségmegőrző hatása a fermentálásnak köszönhetően a fekete fokhagymában sokszorosan érvényesül. Az erjedés (vagy erjesztés), idegen szóval fermentálás (vagy fermentáció) olyan kémiai | fermentálás fermentáció, fermentáció kémiai | fokhagyma, csodás, fermentálás, immunerősítő, antioxidáns | 1 |
nyikospinceszet.hu | Érett, magas cukortartalmú szemekkel, kézzel szüretelt szőlőből készült, fermentációban megállt, 14 hónapot... | készült fermentáció, fermentáció hónap | pincészet, vörösbor, hozzáadás, szekszárdi, rozé | 1 |
kandallopub.hu | Savanyú sörök: kínálatunkban szerepelhetnek a savanyú sörök is, amelyek fanyar és savas ízűek is lehetnek a specifikus élesztőtörzseknek vagy a fermentáció során hozzáadott baktériumoknak köszönhetően. A savanyú sörök enyhén savanykástól az intenzíven savanyúig terjedhetnek, egyedi és pikáns… | élesztőtörzseknek fermentáció, fermentáció sor | pub, kandalló, hamburger, sör, söröző | 1 |
sportoloietrendkiegeszitok.hu | Siegfried Wolz, a Nobel-díjas Feodor Lynen csapatában az élesztősejtekkel kapcsolatos kutatásokat is végzett. Az eredmény jól ismert: a fantasztikus enzim élesztősejtek! Különleges, több napig tartó előállítási folyamatban – oxigén-enzim fermentációban a speciális Dr. Wolz-eljárás szerint –… | oxigén-enzim fermentáció, fermentáció speciális | sportoló, wolz, összetevő, sejt, táplálkozási | 1 |
instantense.hu | Klinikailag tesztelt (bo)tulinum (tox)in hatású natúr kozmetikai összetevő, amely feltölti a ráncokat és feszesíti a bőrt. Egy fermentációval előállított fehérje, amely az arcizmok ellazításával természetes úton csökkenti a ráncokat és szarkalábakat. A hamburgi In-Cosmetics kozmetikai gála… | bőr fermentáció, fermentáció előállított | szérum, ránc, klinikai, bőrfelület, karika | 1 |
eztfaldfel.hu | Anyósomék hoztak nekünk egy jó adag (16 kg) meggyet még a múlt hónapban, amelynek kisebbik részéből istenien finom házi meggyszörp készült, a nagyobbik feléből pedig a jelen poszt alanyát képező házi meggybor. Aki rendszeres olvasója a blognak, az már bizonyára találkozott nem egy házi borunkkal… | | füge, káposzta, tartósítószer, dió, tészta | 0 |
innovaciotranszfer.hu | Minden berendezésünk rendelkezik CE megfelelőségi tanúsítvánnyal, ill. az alkalmazáshoz szükséges minden szükséges dokumentációval, pl.: | | ultrahangos, gyártási, ultrahang, pc, futár | 0 |
kefirshop.hu | Minden jog fenntartva – Copyright © Kefirshop – BIO Fermentálás és Fermentáló üvegek 2024. A KEFIRKO® termékeket Magyarországon forgalmazza: Sellei-Perjési Ildikó EV Adószám: 90142097-1-43, Nyilvántartási szám: 59292205, Felir azonosító: AB4491560 | | kovász, indító, tároló, edény, sajt | 0 |
kavevalasztek.hu | A gondosan válogatott és pörkölt egész kávészemek kiválóan megőrzik a kávé jellegét legerősebben befolyásoló aromákat és ízeket, amelyeket csak közvetlenül a főzés előtti darálás során engednek szabadjára. A szemes kávé másik nagy előnye, hogy a kávéfőző géphez és főzési technikához igazítva… | szüret fermentáció | szemes, őrölt, pénztár, kávéfőző, megnéz | 0 |
theskill.hu | Liposoma… Fermentáció… | | | 0 |
siriusteahaz.hu | A különbség a feldolgozás módjából adódik. A fekete teákat fermentálják a legtovább. Az oolong teákat kevesebb ideig, míg a zöld teákat egyáltalán nem fermentálják. A tea fajtáját meghatározza még a tea szüretének ideje, illetve az, hogy a teanövény melyik leveléből készül. | ugyanez fermentáció, fermentáció idő | tea, teaház, sirius, vízipipa, otthonos | 0 |
fawa.hu | AZ ACTI BALL+ ROSTKOMPLEX HATÁSÁNAK KIÉRTÉKELÉSE IN VITROBAN SZIMULÁLT, PATKÓBÉL EMÉSZTÉSRE VONATKOZOTT. EGY TELJES ÉTKEZÉSBEN LEVŐ ZSÍROKRA ÉS CUKROKRA GYAKOROLT MEGKÖTŐ HATÁSÁT VIZSGÁLTÁK. | általi fermentáció, fermentáció vastagbél | fitness, acti, ball, vastagbél, zsír | 0 |
mileboraszat.hu | A bor szüli az alkalmat, vagy az alkalom szüli a bort? Egy élmény, vagy társ az élményekhez? – Nem kell választanunk. | | borászat, palack, érlelés, szőlő, szüret | 0 |
corax-bioner.hu | Négy üzletágat működtet, a növényvédőszereket és műtrágyákat gyártó és forgalmazó agrár, a biocid termékeket gyártó, forgalmazó és kártevőirtó szolgáltatást végző biocid, a szerves eredetű anyagokkal szennyezett talajok, iszapok, talaj- és szennyvizek kezelését végző környezetvédelmi, valamint a… | | bio, biotechnológia, biocid, baktérium, készítmény | 0 |
halco.hu | Releváns jelentése: „A relevancia latin eredetű szó, jelentése: fontosság, jelentőség, jelentékenység. A relevancia a hétköznapi formájában „releváns”. A releváns szó leggyakoribb jelentése: a tárgyhoz tartozó vagy kapcsolódó dolog, röviden: idevágó. | fermentáció jelentés | podcast, releváns, adekvát, operatív, agglomeráció | 0 |
inkasweetstevia.hu | Az Inka Sweet Stevia fehér színű por formájában kerül forgalomba. Az általunk forgalmazott csomagok a cukorhoz képest 4-szeres, 5-szörös, 10-szeres és 400-szoros erősségben kaphatók. Az Inka Sweet stevia formulák között megtalálható a Nulla kalóriás és a szénhidrátcsökkentett – kalóriaszegény… | anyagcsere fermentáció, fermentáció működés | stevia, inka, cukor, mellékíz, édesítőszer | 0 |