a-wok-haza.hu | A wokot elsősorban ételek kevergetve sütésére használják, de használható sütésre és gőzölésre is. Egy sütőszűrő vagy sekély drótkosár hasznos az ételek zsírtól való megszabadításához, egy gőzölő alátét pedig gőzölővé alakítja a wokot. | főzés kevergetve, kevergetve sütés, étel kevergetve, kevergetve későn | wok, főzés, konyhai, öntöttvas, serpenyő | 3 |
mohakonyha.hu | Először a krémet készítjük el: az epret turmixoljuk a citromlével – 6,5 dl folyadékra van szükség, ha kevesebb, akkor vízzel kiegészítjük. Csomómentesre keverjük benne a pudingport és az édesítőt, majd közepes lángon kevergetve besűrítjük. Hideg vízbe állítva, időnként megkeverve kihűtjük. | láng kevergetve, kevergetve hideg, gyakran kevergetve, kevergetve roppanós | mézeskalács, dkg, tészta, sütemény, eper | 2 |
rogosturo.hu | 🧑🍳 Elkészítés: A túrókrém hozzávalóit alaposan összekeverjük úgy, hogy a Rögös túró rögök szétessenek, és krémes állagot kapjunk. A karamellizált pekándióhoz melegítsünk fel egy serpenyőt közepes lángon, majd szórjuk rá a diókat. Süssük 3-5 percig időnként kevergetve, hogy kissé megpiruljanak. Ha… | időnként kevergetve, kevergetve kissé, folyamatos kevergetve, kevergetve szakaszos | rögös, túró, túrós, hozzávaló, tojás | 2 |
ekokft.hu | A vajat egy lábasban megolvasztjuk, belekeverjük a kukoricalisztet, felöntjük a tejjel és állandóan kevergetve mártás sűrűségűre főzzük. Az almabefőttet felaprítjuk, a levével együtt összeturmixoljuk,... | állandó kevergetve, kevergetve mártás | eko, lekvár, leves, nyíregyházi, konzervgyár | 2 |
kisbogar.hu | hagymát tehát megszórom a liszttel, pár percig kevergetem, majd hozzáöntöm az alaplé felét. Addig keverem, amíg enyhén sűrű, krémes állaga nem lesz. Ekkor hozzáöntöm a maradék alaplét is, kakukkfűvel, sóval, borssal ízesítem és felforralom. Körülbelül öt percig kevergetve forralom, majd félreteszem. | láng kevergetve, kevergetve puha, perc kevergetve, kevergetve forralom | könyvajánló, lilla, csoki, anglia, bonbon | 2 |
gombaspecialista.hu | Tapasztalja meg Ázsia egzotikus ízeit a prémium minőségű Shiitake gombáinkkal! Ezek a kulináris gyöngyszemek gazdag ízükről és kielégítően húsos textúrájukról ismertek. Robusztus ízük és sokoldalúságuk miatt fantasztikus kiegészítői a legkülönfélébb ételeknek, például a kevergetve sütött… | étel kevergetve, kevergetve süt | gomba, shiitake, gom, süngomba, laska | 1 |
popupcafe.hu | …kihalásazuk és kilónként 50-70 dkg cukorral, a citrom felének kicsavart levével, valamint a fahéjjal elkeverve elkezdjük kis lángon főzni. Addig hagyjuk a lángon (sajnos folyton kevergetve) amíg teljesen besűrüsödik és pöfögve fő. (Ha szeretnénk a folyamatot gyorsítani, botmixerrel pépesíthetjük.) | folyton kevergetve, kevergetve teljes | tacskó, vizsla, szél, sziget, vadászkutya | 1 |
egyszeruenegeszseges.com | Tegyük a szezámmagot egy széles, száraz serpenyőbe, közepesen alacsony hőfokon, és állandóan kevergetve pirítsuk meg, amíg a magok illatosak és nagyon enyhén elszíneződnek (nem barnulnak meg), 3-5 percig. Itt vigyázzunk, a szezámmag gyorsan megéghet. Tegyük át a pirított magokat egy sütőlapra vagy… | állandó kevergetve, kevergetve mag | vega, növényi, gluténmentes, saláta, öntet | 1 |
mesterunk.hu | amikor Ön a reggeli kávéját kevergetve hátradől és a webkameránkon megnézi épülő családi házát , | kávé kevergetve, kevergetve webkameránk | elfoglalt, webkamera, építkezés, napkollektor, épít | 1 |
irmakonyhaja.hu | Közben 25 dkg porcukrot, 20 dkg margarinnal, 3 dkg kakaóval, 4 kanál tejjel, 2 evőkanál rummal vagy rumaromával kevergetve összemelegítünk. Nem kell forralni, csak hogy elolvadjon a margarin, s egynemű állagú kakaós krém keletkezzen. Pár percig hűlni hagyjuk. | rumaroma kevergetve, kevergetve margarin | irma, aug, dkg, kiló, porcukor | 1 |
pentekcukraszda.com | A mandulát egy serpenyőbe öntjük, ahol lassan, gyakran kevergetve aranyszínűre pirítjuk. Ha ezzel megvagyunk, a mandulát kihűtjük és ledaráljuk, majd a tönkölyliszthez keverjük és összemorzsoljuk a kockákra vágott hideg vajjal. Ezután hozzáadjuk a sütőport, vaníliát,a csipet sót, a citrom reszelt… | gyakran kevergetve, kevergetve aranyszínű | leave, cukor, cukrászda, vaj, tojás | 1 |
chefviki.hu | A kacsazsíron puhára pároljuk a vékony karikákra vágott, megtisztított vöröshagymát, majd hozzáadjuk a falatnyi kockákra vágott harcsát is, s erős tűzön, óvatosan kevergetve fehéredésig sütjük. | óvatos kevergetve, kevergetve fehéredésig | harcsa, dagadó, bors, puha, dkg | 1 |
marc-uditoital.hu | …borpárlat, kajszi vagy vilmoskörte pálinka Elkészítés: A tejet és a tejszínt összeöntjük és 40-50 fokra felmelegítjük. A tojássárgát a Szekszárdi márccal kissé felhabosítjuk, majd gőzfürdő felett lassan hozzákeverjük a meleg, tejszínes tejet. Kb. 15 percig gőz felett lassan kevergetve… | | márc, szekszárdi, likőr, üdítőital, üde | 1 |
mezeskalacsfalu.hu | Mézeskalácsot díszíteni nem csak cukormázzal lehet! Sokkal szebbek és finomabbak lesznek a mézeskalácsaink, ha más díszítő anyagokat is használunk, pl. dekorcukrot, diót, mandulát, vagy akár marcipánt. A marcipánt nyújtsuk vékonyra, két folpack közt a legsikeresebb. A kinyújtott marcipánt, a… | állandó kevergetve, kevergetve langyos | mézeskalács, díszítés, máz, puha, gluténmentes | 0 |