Nyitóoldal » Kezdőbetű: m » Első 2 betű: ma » Kulcsszó: maradékcukor

maradékcukor kulcsszóra releváns weboldalak (összesen:18)

Doménmaradékcukor kulcsszóra releváns részletekKapcsolódó kifejezésekTovábbi kifejezések a weboldalrólRelevancia
bortars.huAlk 12 %, savtartalom 6,2 g/l, maradékcukor 0,9 g/l. Száraz. Illatában az érettebb trópusi gyümölcsök köszönnek vissza. A spontán erjesztett tételek ízbeli karakterisztikáját mutatja. Az ízben is határozottan jelen vannak az illatban domináns trópusi gyümölcsök. Érdemes kipróbálni mangalica…savtartalom maradékcukor, maradékcukor szárazborház, illat, ér, tibor, hidegkuti7
hisa-vina-cuk.siÖsszeházasítottuk a Királynőt és a Kíralyt. Az Olasz és a Rajnai rizlinget. A bor félszaraz és kapcsolatot termet az Olaszrizling elegánciájával és a Rajnai rizling testes, karakteres ízével. A házasságot megpecsételi a maradékcukor, amely harmonikussá teszi a bort.sav maradékcukor, maradékcukor muskotályos, maradékcukor harmónia, megpecsételi maradékcukor, maradékcukor harmonikusszáraz, pinot, hadik, borház, noir3
proseccoplease.huEz a prosecco legklasszikusabb változata, 12-17 g/l maradékcukorral. Színe élénk szalmasárga. Illata friss, gyümölcsös, az alma és a körte dominál, egy csipetnyi citrussal.változat maradékcukor, maradékcukor szín, közötti maradékcukor, maradékcukor gyümölcsösprosecco, szőlő, pincészet, történelem, illat3
bortunder.hu…e tétel palackját 33 jó svájci frankért mérik. Van miért elkérni ezt az összeget, 2 kilogramm szőlőből lesz 1 üveg amarone, itt 5-6 gramm maradékcukorral, 30 hónap barrique hordóban érleléssel. A fajták szabályozottak, ennek az amaronenak a corvina, corvinone, rondinella és rossignola fajták…gramm maradékcukor, maradékcukor hónap, test maradékcukor, maradékcukor kevésspárga, pincészet, aszú, palack, pinot2
borfoldrajz.hu…bele. Megszellőztetve a nagy kerek testébe belesimuló savak mögött, érett alma, kevés sárgabarack, birs, fehér mazsola ízek bújnak meg. Továbbá fehér bors, fehér csoki, némi kesernye is felüti a fejét. Mindezt egy elegáns maradékcukor teszi még izgalmasabbá. 2-3 év múlva ismét elővenném. +6 pontelegáns maradékcukor, maradékcukor izgalmas, jelentős maradékcukor, maradékcukor teljesborvidék, pincészet, pince, olaszrizling, dűlő2
kincses-bolt.huA Borterasz feletti kitűnő termőhelyről a Fűszeres Traminit a megszokottnál később szüreteltük, rendkívül alacsony terhelés mellett. A kiválóan beérett termésből édes bort palackoztunk, természetes maradékcukor tartalommal. Igen kis mennyiségben készült, igazi ritkaság! Csábító illatában barack…természetes maradékcukor, maradékcukor kör, maradékcukor tartalompince, borterasz, petrányi, csopak, kincses2
gyukli.huAz ünnepek kedvenc itala a Habling, amely egy magas szénsavtartalmú és alacsony alkoholtartalmú könnyű habzóbor. A korai szüretelésű Olaszrizling a ropogós savakért, a késői szüretelésű pedig a gyönyörű illatokért felelős. Az Olaszrizling minden szépsége felfedezhető az illatában, jéghidegen…fogyasztva maradékcukor, maradékcukor tökéletesadatkezelő, balatonfüred, fogyasztó, pince, pincében1
streit-zagonyi.huKirobbanóan parfümös illatában a szőlőgyümölcs, szőlővirág, narancshéj, mangó, almalé, vilmoskörte, felezett őszibarack érezhető. Az élénk savak frissítő hatását erősíti a szén-dioxid gyöngyözése. Némi maradékcukor teszi még kedvesebbé és szerethetőbbé.némi maradékcukor, maradékcukor kedvesborvidék, borászat, villányi, cabernet, pincészet1
merum-tallya.hu…indokolta. Kierjedés után három hónapot töltött fahordóban, majd az augusztusi palackozásig acéltartályban folytatódott az érlelés. Mézes, körtés, enyhén hársas illatok jellemzik. A maradékcukor, a finom savak, a középíz sóssága és a hárs diszkrét jelenléte teszi izgalmassá a kortyot. Hölgyeknek.illat maradékcukor, maradékcukor finomtállya, furmint, sav, tokaji, palack1
gurumlaiborhaz.huVirágos jegyek szinte tagadhatatlanok a fajtában. A friss savak mellett egy kis maradékcukor is jól áll neki. Gyakran találkozni félszáraz iskolázással, ahol a magas savakat az érett gyümölcsös stílus ellensúlyozza, közepes alkohol és test kíséretében.kis maradékcukor, maradékcukor gyakranborház, balaton-felvidéki, fűszeres, kéktúra, zenit1
sapibor.huMiért mondjuk, hogy édes gyümölcsbor? A gyümölcsbornak mindenképpen legalább 40 gramm maradékcukor...gyümölcsbor, sápi, rosé, hungarikum, mondial1
negy80.huGyümölcsökben gazdag aromatika akácvirág és akácméz vezénylésében, megbúvó herbális jegyekkel. A maradékcukrot tökéletes egyensúlyba hozza a markáns savtartalom, érett gyümölcsös jegyek uralják a virágos-illatos tónusokkal meghatározott ízképet.jegy maradékcukor, maradékcukor tökéleteszeus, rajnai, rizling, badacsonyi, badacsony1
bernathpince.huTeljes érésben szüretelt szőlő feldolgozásával készült Chardonnay borunk, magasabb természetes maradékcukor tartalommal, karamelles, mogyorós illatokkal, vajas, mézes ízvilággal. Akár desszertek mellé is ajánljuk.természetes maradékcukor, maradékcukor tartalombernáth, pince, zengő, fehérvárcsurgó, pinot1
magyarborakademia.hu…tartás adja meg a karakterét. Először jött a chardonnay, majd a szürkebarát, és ma már a rajnai rizling is felvétetett a sorba. A hazai és nemzetközi sikerek pedig igazolták Bea elképzelését, Tökről nemcsak könnyű, reduktív, hanem maradékcukorral, magasabb alkohollal rendelkező borok is születnek.reduktív maradékcukor, maradékcukor magasbortermelő, akadémia, borász, nyertes, borverseny1
barklandpinceszet.huA termékpaletta gerincét az elegáns száraz, illetve a kevés maradékcukrot tartalmazó félszáraz furmint és hárslevelű borok adják. Készül hárslevelű és sárgamuskotály házasításából félszáraz cuvée, de koccinthatnak gyöngyöző és habzó borainkkal is, és megkóstolhatják az édes borkülönlegességeinket…kevés maradékcukor, maradékcukor tartalmazópincészet, tokaji, furmint, dűlő, édes1
borklikk.hu…(pont olyan, mint amikor az erdei túrán elsétálunk az egymásra rakott farönkök mellett). Kóstolva picit testesebbet vártam, talán egy pici maradékcukor jól állna neki, de jó savszerkezet, citrusos, fűszeres, enyhén gyömbéres aromák egy leheletnyi tanninnal igazán izgalmas kalandozásnak…pici maradékcukor, maradékcukor savszerkezetportugieser, borvidék, villányi, borkóstolás, pincészet1
garammenti.netAz elmúlt évtizedben egy maroknyi, de annál lelkesebb csapat próbál újra életet lehelni az ódon présházak közé, és kiaknázni a vulkanikus termőtalaj, a helyi mikroklíma nyújtotta nagyszerű lehetőségeket. Nyitott pincék, borversenyek, szakmai előadások, borkóstolók, szüreti felvonulás és egyre…természetes maradékcukor, maradékcukor tartalmazópince, borász, társulás, polgári, miklós0
barczapince.huA szőlőtermelésen túl, igyekszem a borok elkészítésekor is csak a legminimálisabb / legtermészetesebb beavatkozásokat elvégezni (fehér és rosé borok esetében természetes agyagásványokkal való derítés). A vörösborok hosszabb érlelési ideje alatt természetesen stabilizálódnak, derítésre nincs szükség.alkohol maradékcukor, maradékcukor savsyrah, pince, szőlő, balaton-felvidéki, száraz0